MIT TAKAR AZ ENERGIAGYÓGYÁSZAT?

Energiagyógyászat:

Mindannyian egyszerre többdimenziós energetikai lények vagyunk. A „baba a babában” hasonlat alapján kívülről befelé haladva állunk asztrál, érzelmi, mentális, éteri és fizikai testekből. Az első négy testünk együtt a lélektest vagy aura, melyeknek nincs gravitációs súlya, ezért kvantum testnek nevezzük. az utolsó, legbelső a fizikai testünk, melynek elemi részecskéi már gravitációs súllyal rendelkeznek. Lényünk a kvantumtestünk energiavezetékein csatlakozik az univerzum mátrixába. Minden és mindenki Egy.

Alapeset az Egész-ség, amikor az aura fénnyel telített, erős és ép. Ez a fényinformáció áthatja az összes testet. Ez maga Isten jelenléte, a Szeretet,a Boldogság, az Egység állapota.

A fényhiányos állapotot sötétségnek nevezzük. Ha az aura rétegei erőtlenek, fényhiányos állapot keletkezik, és ez az energiahiány íródik át a fizikai testbe, energiablokkok keletkeznek. A fény az eredendő Van-ság, a fényhiányt  a fény jelenléte szünteti meg. A lélektestben található tehát az ok, és a fizikai test mint egy monitor, jelzi az okozatot, tünet formájában. Lelki eredetű betegségekről beszélünk, testi tünetekkel.

Az energiakezelés során a segítő az Isteni energiákat csatornázza le, mintegy kapcsolódási teret biztosítva az Életenergiához. A kezelt személy lényének alacsonyabban rezgő, sötét részei ezen erőtérben a fény hatására megvilágosodnak, rezgésük emelkedik az egészségesebb potenciál felé. E fényfeltöltés feloldja az energiablokkokat a lelki és a fizikai testekben egyaránt, lépésről lépésre haladva, az ok-okozat elvét követve. A kezelés alatt a feltisztulás során lelki és testi felszabadulások történnek, melyeket a kliens maga tapasztal meg. Akut és krónikus esetekben (pl.: daganatok vagy egyéb szervi elváltozások, ciszták, miómák, epekő, pajzsmirigyproblémák, porcleválás …) energia-műtéttel járhat együtt a kezelés, mely során külső fizikai beavatkozás nélkül megszüntethetők az elváltozások (PSI-sebészet), és ezek megtörténte a hagyományos orvosi ellenőrzésekkel (ultrahang, vérképelemzés, stb…/ is kontrollálható.

Műhiba nincs. Az Isteni Életenergia nem manipulálható, a Szeretet üzenete, ezért kizárólag emelő, vitalizáló hatása van, mely azonnal tapasztalható. Információ átíródási időre is lehet számítani, a méregtelenítések a kezelés után is folytatódnak. A változások ezután a kliens létének egészére kihatnak.

Fontos kiemelnem külön az energiagyógyászati kezelés műszerek nélküli állapotfelmérő, diagnosztikai tulajdonságát. Ez a Fényáramlat megvilágítja a testben aktuálisan jelen lévő blokkokat, elváltozásokat, vagy korábbi, nem maradéktalanul gyógyult részeket, melyekről a kliens esetleg nem is tud. Testérzettel jelez, melynek helyét a kliens pontosan be tudja azonosítani. E testérzetek ezen kívül megmutatják a már energetikailag megjelent, de testi szinten még létre nem jött betegségeket is.

energiamasszázs

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s